VT Wedding - шаблон joomla Mp3
 

Підсумки роботи ВОО ФСТ "Динамо" України у 2019 році

За рахунок активної співпраці з федераціями спорту, органами місцевого самоврядування, силовими структурами та іншими організаціями у 2019 році 778 спортсменів-динамівців з видів спорту приймали участь у:

- чемпіонатах, фіналах Кубків світу - 39 спортсменів;

- чемпіонатах, фіналах Кубків Європи - 44 спортсмени;

- чемпіонатах, Кубках України - 640 спортсменів;

- чемпіонатах ФСТ "Динамо" України "Юний динамівець" - 42 спортсмени;

- чемпіонатах ФСТ "Динамо" України за програмою "Динаміада" - 18 спортсменів.

Протягом 2019 року спортсменами-динамівцями здобуто  395 медалей у:

- чемпіонатах, фіналах Кубку світу - 11 медалей;

- чемпіонатах, фіналах Кубків Європи - 44 медалі;

- чемпіонатах, Кубках України - 339 медалей;

- чемпіонатах ФСТ "Динамо" України за програмою "Динаміада" -1 медаль.

До складу збірних команд України у 2020 році зараховано 148 спортсменів, з яких : 53 - основний склад; 40 - кандидати та 55 - резерний склад.

Даіаурі Важі у 2019 році присвоєно звання заслуженого майстра спорту України з сумо. 

Звання майстра спорту України міжнародного класу у 2019 році присвєно Рябишину Олександру з сумо, Давиденку Петру з боротьби самбо (бойовий розділ) та Бичкову Ігорю з боротьби греко-римської.

Звання майстра спорту України у 2019 році присвоєно Даіаурі Важі з боротьби вільної, Федоренку Олександру з веслувального слалому, РИжуку Даніелю з веслування на б/к, Гончаруку Святославу зі стрільби кульової, гребенчук Ірині з сумо, Коваленку Олександру з сумо, Явгусішину Данилу з сумо, Гаврищук Анні з боротьби на поясах Алиш.

Нормативи кандидата в майстри спорту України виконали - 46 динамівців, І розряду - 16 динамівців, масових розрядів - 118 динамівців.

Проведені 2 фізкультурно-спортивних захода для дітей з числа уразливих категорій.

Також, проведені чемпіонати ВОО ФСТ "Динамо" України за програмою комплексних змагань "Динаміада - 2019" з гирьового спорту, боротьби самбо, зі стрільби кульової та з легкоатлетичного кросу, в яких прийняли участь 89 спортсменів-структурників 19 команд в/ч 3008, ГУНП у Вінницькій області, ВВПУ ДПО, ВПУ ЛДУБЖД, УСБУ, ДСНС у Вінницькій області, ЦЗМУ. 

Вперше на спортивних спорудах ВОО ФСТ "Динамо" України  проведені 4 чемпіонати України, Кубок України з олімпійських вправ та 2 навчально-тренувальних збори національної збірної команди України зі спеціальної підготовки.

Розпочата реконструкція спортивних споруд та розширення площі тиру для збільшення стрілецьких місць при проведенні спортивних заходів, що надасть можливість подальшого розвитку олімпійського виду спорту - стрільби кульової на Вінниччині та Україні, підготовки спортсменів до Олімпійських ігор та проведення  навчально-тренувальних зборів для збірної національної команди України, проведення всеукраїнських та міжнародних змагань зі стрільби кульової.