VT Wedding - шаблон joomla Mp3
 

Позачергова конференція ВОО ФСТ "Динамо" України

03 грудня 2019 року у приміщенні актової зали ГУНП України у Вінницькій області під керівництвом Голови Громадської організації "Вінницька обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України Педоса Юрія Володимировича відбулась позачергова Конференція ВОО ФСТ "Динамо" України" з порядком денним : 

1. Про роботу Громадської організації "Вінницька обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України"у 2019 році.

2. Про роботу контрольно-ревізійної комісії Громадської організації "Вінницька обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України" за 2018-2019рр.

3. Вибори членів президії Громадської організації "Вінницька обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України".

4. Про обрання делегатів на позачергову Всеукраїнську конференцію Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України.

5. Про нагородження за підсумками проведення чемпіонатів з неолімпійських видів спорту за програмою комплексних змагань "Динаміада-2019" та з нагоди святкування 95-річчя від Дня утворення ФСТ "Динамо" України.

У роботі Конференції прийняли участь 136 обраних делегатів від 45 клективів фізичної культури.

Обрані новий склад президії у кількості 15 осіб від колективів правоохоронних органів і рятувальних служб та 3 делегати для участі у позачерговій Всеукраїнській конференції Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України у м. Києві 12-13 грудня 2019 року :

- Педоса Юрія Володимировича - голову ВОО ФСТ "Динамо", начальника Головного управління Національної поліції України, генерала ІІІ рангу ;

- Венгера Романа Володимировича - першого заступника голови ВОО ФСТ "Динамо" України ;

- Конєва Олександра Влодимировича - т.в.о. начальника управління кадрового забезпечення ГУНП України у Вінницькій області.

За погодженням Президії ФСТ "Динамо" Україн,и за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту працівників правоохоронних та рятувальних служб Вінниччини та з нагоди 95 річниці з Дня утворення Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України були вручені ювілейні медалі керівникам колективів фізичної культури Педосу Ю.В., Дремлюзі В.М., Шевчуку Р.Б., Говорущаку М.Г., Залізняку О.С.

Також, за підсумками проведення чемпіонатів ВОО ФСТ "Динамо" України з неолімпійських видів спорту за програмою комплексних змагань "Динаміада-2019" були нагороджені кубками, дипломами та цінними подарунками :

- за І місце команда ГУНП України у Вінницькій області ;

- за ІІ місце команда ВПУ ЛДУБЖД ;

- за ІІІ місце команда ВВПУ ДПО.