VT Wedding - шаблон joomla Mp3
 

Чемпіонат зі стрільби кульової за програмою комплексних змагань «Динаміада-2019»

26квітня 2019 року у м. Вінниці у стрілецькому тирі ВООФСТ «Динамо» України відбувся чемпіонат Громадської організації «Вінницька обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України зі стрільби кульової за програмою комплексних змагань «Динаміада-2019»

       Для участі у змаганнях заявилися 6 команд від Головного управління Національної поліції України у Вінницькій області, Вінницького професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій у Вінницькій області, Служби безпеки України у Вінницькій області, Управління патрульної поліції України у м. Вінниці та Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони в кількості 26 спортсменів.

          З вітальними словами до спортсменів виступили перший заступник голови ВОО ФСТ «Динамо» України Роман Володимирович Венгер та начальник Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Микола Григорович Говорущак.

         Кубки здобули :

         за І місце - команда ГУНП у Вінницькій області ;

         за ІІ місце – команда ВПУ ЛДУ БЖД ;

         за ІІІ місце - команда ГУ ДСНС у Вінницькій області.

         Переможці та призери нагороджені кубками, медалями, грамотами            ВОО ФСТ «Динамо» України та цінними подарунками.

IMG 1775

IMG 1766

IMG 1779

IMG 1784

IMG 1785

IMG 1789

IMG 1791

IMG 1793