VT Wedding - шаблон joomla Mp3
 

Відбулось засідання Президії Громадської організації «Вінницька обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України»

11 лютого 2019 року відбулось засідання Президії Громадської організації «Вінницька обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України» з порядком денним :

         1. «Про роботу Громадської організації «Вінницька обласна організація ФСТ «Динамо» України» у 2018 році по виконанню статутних завдань, результати виступів спортсменів-динамівців на міжнародних та всеукраїнських змаганнях та завдання по розвитку фізичної культури і спорту, удосконаленню фізичної підготовки працівників та військовослужбовців правоохоронних органів і рятувальних служб у 2019 році».
         2. «Про результати фінансово-господарської діяльності Громадської організації «Вінницька обласна організація ФСТ «Динамо» України» за 2018 рік та затвердження річного фінансового звіту».

         3. «Про затвердження календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Громадської організації «Вінницька обласна організація ФСТ «Динамо» України» за програмою комплексних змагань «Динаміада-2019».

         4. «Про усунення недоліків і порушень фінансово-господарської діяльності Громадської організації «Вінницька обласна організація ФСТ «Динамо» України», виявлених під час перевірки окремих питань фінансово-господарської діяльності від 15.06.2018 року».

         5. Про затвердження кошторису доходів та видатків Громадської організації «Вінницька обласна організація ФСТ «Динамо» України» на 2019 рік.

         6. «Про стан сплати членських внесків Громадської організації «Вінницька обласна організація ФСТ «Динамо» України» у 2018 році та розміри членських внесків у 2019 році.

         Очолив засідання голова ВОО ФСТ «Динамо» України, начальник Головного управління Національної поліції України у Вінницькій області Юрій Педос, який зазначив, що розвиток спорту серед працівників правоохоронних органів відіграє важливе значення для удосконалення їх фізичної підготовки.

         В роботі президії приймали участь представники колективів фізичної культури і спорту військових частин, правоохоронних органів, рятувальних служб та видатні спортсмени-динамівці Вінниччини.

         Перший заступник голови ВОО ФСТ «Динамо» України Роман Венгер доповів про результати роботи ВОО ФСТ «Динамо» України, здобутки спортсменів-динамівців у різних видах спорту на міжнародних і всеукраїнських змаганнях у 2018 році та про завдання по розвитку фізичної культури і спорту, удосконаленню фізичної підготовки працівників та військовослужбовців правоохоронних органів і рятувальних служб у 2019 році.

IMG 5366

IMG 5337

IMG 1653

IMG 1651