VT Wedding - шаблон joomla Mp3
 

ІІІ відкритий турнір з рукопашного бою серед юнаків, юніорів та чоловіків, присвячений пам’яті Почесного президента Вінницької обласної федерації рукопашного бою, полковника міліції Анісімцева Ігоря Олександровича

02 лютого 2019 року в м. Вінниці за сприянням управління фізичної культури та спорту Вінницької обласної державної адміністрації, ФСТ «Динамо», Всеукраїнської федерації рукопашного бою відбувся ІІІ відкритий турнір з рукопашного бою серед юнаків, юніорів та чоловіків, присвячений пам’яті Почесного президента Вінницької обласної федерації рукопашного бою, полковника міліції Анісімцева Ігоря Олександровича.

         У змаганнях взяли участь спортивні організації Волинської, Хмельницької, Житомирської, Чернівецької та Вінницької областей.

         Головний суддя – суддя національної категорії Федір Водянюк.

          З вітальними словами до спортсменів та вшановуючи пам’ять про засновника рукопашного бою на Вінниччині, свого побратима виступили народний депутат України Олександр Домбровський, методист управління фізичної культури та спорту Андрій Цимбалюк, перший заступник голови ВОО ФСТ «Динамо» Роман Венгер,товариші та соратники Руслан Борденюк, Валентин Лопатинський.

          Син - Олег Анісімцев та дружина Наталя Анісімцева побажали спортсменам продовжувати, розвивати рукопашний бій та примножувати славетні традиції спорту, цінувати надбання та присвячувати свої здобутки людині, яка стояла у витоків рукопашного бою на Вінниччині.

         Прикрасою урочистого відкриття стали показові виступи зі спортивної гімнастики.

         Змагання вперше проходили в трьох версіях - демонстрація техніки самозахисту, дозований контакт та легкий контакт.

         Кубки здобули:

         за І місце: - команда спортивного молодіжно-дитячого об’єднання «Оріон» Липовецького району;

         за ІІ місце – команда спортивного клубу «КРАБ» смт. Крижопіль,

         за ІІІ місце - команда Погребищенської православної парашутно-десантної школи.

         Переможці та призери нагороджені медалями та грамотами управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, а кращі спортсмени відзначені призами від спонсора змагань - Олександра Домбровського.

IMG 1617

IMG 1629

IMG 1632

IMG 1636

IMG 1629

IMG 1632

IMG 1636