VT Wedding - шаблон joomla Mp3
 

Колегія головного управління Національної поліції у Вінницькій області за підсумками роботи підрозділів поліції області в 2017 році

         13 лютого 2018 року відбулась колегія головного управління Національної поліції  у Вінницькій області за підсумками роботи підрозділів  поліції  області в 2017 році.
          На колегії виступив заступник голови Вінницької обласної організації ФСТ «Динамо» України Валерій Кузьмін, який зазначив, що протягом 2017 року обласною організацією ФСТ «Динамо» України разом з правоохоронними органами, рятувальними службами та колективами фізичної культури  Товариства проводилась цілеспрямована робота  щодо забезпечення виконання закону України «Про фізичну культуру і спорт», рішень Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, ФСТ «Динамо» України,  управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, а також  рішень облорганізації по розвитку фізичної культури і спорту в КФК правоохоронних органів та рятувальних служб області, а також серед членів обласної організації ФСТ  «Динамо» України.

         Апаратом управління облорганізації надавалась організаційна та практична  допомога колективам фізкультури щодо розвитку фізичної культури і спорту, проведенні спортивно-масових заходів в КФК, зміцненні фізичної підготовленості працівників і військовослужбовців правоохоронних органів та рятувальних служб, курсантів та слухачів училищ, членів товариства та їх сімей. 
      11 лютого 2017 року у м. Бершаді проведено щорічний традиційний турнір з волейболу, присвячений  річниці повного виводу обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану. У турнірі взяли участь збірні команди КФК Бершадського, Тростянецького, Тульчинського, Чернівецького, Теплицького ВП ГУНП у Вінницькій області та команда Гайворонського ВП в Кіровоградській області. Облорганізацією ФСТ “Динамо” України придбані кубки та призи, якими нагороджені призери турніру та кращі гравці. 

         04 травня 2017 року в спортивному комплексі Тиврівського РВ УМВС України у Вінницькій області проведено традиційний турнір з волейболу, присвячений підполковнику міліції Берчуку С.А, який загинув при виконанні службових обов`язків. В турнірі взяли участь збірні команди колективів фізичної культури: апарату ГУНП,  Тиврівського, Томашпільського, Могилів-Подільського ВП ГУНП у Вінницькій області та сільської ради с. Онитківці Тиврівського району.

    На виконання календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів облорганізації на 2017 рік, відповідно до «Регламенту про проведення чемпіонатів обласної організації ФСТ «Динамо» України за програмою комплексних змагань «Динаміада - 2017, з метою активізації спортивної роботи в колективах фізичної культури та підвищення рівня професіоналізму провідних спортсменів-динамівців протягом 2017 року апаратом облорганізації проведено 5 чемпіонатів з неолімпійських видів спорту за програмою комплексних змагань «Динаміада-2017» (легка атлетика ( крос), стрільба кульова з пневматичної зброї, гирьовий спорт, боротьба самбо, міні-футбол).
     Колектив фізичної культури ГУНП у Вінницькій області приймав участь у всіх змаганнях, які проводились облорганізацією в 2017 році :
-Легка атлетика (крос) - 7 командне місце
-Стрільба кульова - 1 місце
-Гирьовий спорт - 3 місце
-Самбо  - 1 місце
-Міні-футбол - 5 місце 

       Загальнокомандний результат - І місце за програмою комплексних змагань «Динаміада-2017» виборола команда ГУНП у Вінницькій області, яка нагороджена кубком та дипломом за І місце.  

                      Грамотами Вінницької обласної організації нагороджені кращі спортсмени колективу фізичної культури ГУНП у Вінницькій області :  
-Сидорук Павло - старший інспектор-черговий чергової частини штабу батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця»  (стрільба кульова І м)
-Паламарчук Людмила - старший інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Калинівського ВП  ГУНП (стрільба кульова - І м)
-Голубенко Валентина - старший інспектор організаційно-аналітичного відділу управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування  ГУНП (стрільба кульова -І м) 
-Рябокінь Ярослав - слідчий слідчого управління  ГУНП  (боротьба самбо І м -82 кг)
-Гончарук Василь - оперуповноважений відділу кримінальної поліції Вінницького відділу поліції (боротьба самбо І м -62 кг)
-Закревський Олександр -  інспектор сектору реагування патрульної поліції  1 Чернівецького відділення поліції ГУНП  ( гирьовий спорт ІІ м - 95  кг)
-Пивовар Сергій - оперуповноважений сектору кримінальної поліції  Лівобережного відділення поліції Вінницького відділу поліції ГУНП (гирьовий спорт ІІІ м - 95  кг)
-Варівченко Тетяна - інспектор сектору реагування патрульної поліції 
4 Хмільницького відділення поліції Калинівського відділу поліції  ГУНП (легка атлетика (крос ) - ІІ м -1000 м)
-Ковалишен Олександр - начальник управління оперативно-технічних заходів  ГУНП (футбол)
-Ткачук Петро - начальник сектору мобілізаційної роботи, територіальної оборони та цивільного захисту управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП(футбол, волейбол)
-Пацалюк Олексій - інспектор тренінгового центру ГУНП (футбол)
-Вознюк Ігор - начальник відділу зв’язку та телекомунікацій ГУНП(футбол, волейбол)
Вінницька обласна організація ФСТ «Динамо» України

IMG 1489

IMG 1490

IMG 1493